Faderhuset

Mon der snart profeteres at galge til højre der, ikke længere skal være tom, Hedriksen må dingle der...

Det har ikke manglet på opfordringer, ikke helt få har opfordret os til at se nøjere på Faderhuset, gå Ruth Evensen efter i sømmene. Her på sektariatet tænker vi jo blot... Faderhuset, er det andet end en mere i rækken af uheldige frikirker.

Lad det stå fast, Sektariatets kendskab til Faderhuset er begrænset til mødet med et enkelt medlem og diverse skriblerier i pressen. Medlemmet er nu ikke noget at råbe hurraaaa for, men blot en ung mand uden nogen tegn på rygrad, en karakterløs person, en stakkel, men vel holdt oppe af frikirkelige kløer.

Anledning til artiklen er denne fredags EKSTRA BLADET (29/2-08), som bringer en artikel, hvor en Anne-Mette Gregers skriver om en datter, der anklager Ruth Evensen. Desværre er der i kristenheden mange mange mange tragedier, Herren være os nådig! En gennemgående tema i artiklen synes at være beskyldninger om nedværdigelse, ydmygelse, psykisk misbrug, magt.

En vigtig detalje, vi her på Sektariatet bider mange mærker i, er datteren, der siger om sin mor, frikirkelederen: Hun profeterede og truede også med, at jeg ville omkomme i jordskælv i Californien, hvis jeg ikke kom hjem.” Det er [EN LÆNGERE POLITISK UKORREKT REMSE] ærgerligt med de frikirkelige profetier, og anvendelse af profetier som en slags dødstrusler har jeg personligt oplevet både i frikirker og den alternative verden, se ../2006/doedstrusler.html

Det er som om, at dødstrusler er helt almindeligt forekommende i den skæve del af kristenheden.

At sende en agent forbi Faderhuset synes helt unødvendigt, datterens ord er jo som blodet, der skriger til himmelen. Endnu en [POLITISK UKORREKT REMSE] frikirke, jeg beklager.

Tom Hedriksen anno 2008