The end

Det er gået for vidt, Sektariatet må nu standses og bringes til ophør, jeg trækker min 9mm foran chefredaktøren og skriger af mine lungers fulde kraft: Freeze you pig fucker!

Chefredaktøren kaster sit hånfulde blik på mig, et øjeblik lammer hans blik mig, han ser hele vejen igennem mig og så standser han overrasket, for han ser, hvad jeg vil gøre, endnu før jeg selv ved det.

Jeg ser for mig chefredaktøren falde bag over, jeg hører ikke noget, han bløder, ligger bare der helt stille og bløder, en stille klikken toner frem, der er ikke flere patroner tilbage. Jeg skræmmes, hvad har jeg dog gjort.

Hele min tid i Sektariatet passerer hurtigt forbi mit indre. Jeg ville jo bare se, hvad der foregår i de kirker, der kalder sig kristne, jeg ønskede jo bare kærlighed, jeg ønskede ikke at skulle være alene. Ensomheden har drevet mig de mærkeligste steder hen, tit kunne de ikke lide, at jeg skrev om dem. Men jeg skrev jo bare det, jeg oplevede.

Hvad skete der dog i mit sind, sekt efter sekt, kirke efter kirke, forvirringen vokser og vokser, kan kristendom virkeligt være så forvirrende, eller er det altsammen djævelskab. Jeg har zappet kirke, som man zapper kanal på et tv-apparat, og det værste er, at der ikke er den store forskel.

Ønsker Gud, hvis han overhovedet findes, at den der søger ham skal møde en sådan voldsom forvirring. Nogle siger at de mange forskellige kirker blot hjælper til at alle kan finde en kirke, der passer sig, men hvor langt fra Kristus kan man gå og stadig være med ham?

Her er ikke svar, her er kun gamle bøger og mærkelige grupperinger, lidt hist og pist synes godt. Men mon ikke Satan selv vil putte en lille skygge af det gode i sin gryde, for at lokke folk til. Jeg har været lokket og har selv lokket, og nu har jeg også skudt.

Hvad så lille du? Jeg ved det ikke. Skal jeg også dø nu? Jeg kunne jo tage det glas røde piller, nu afdøde chefredaktør har stående inde på sit kontor. Lade min skæbne være op til effekten af et helt glas. Men først vil jeg lige trykke ”Update Web Site”.

25. september anno 2004